Hoe kan het ook? Een verhaal over een best practice in relatie tot een versterkingsaanpak en het sociale aspect van de aanpak op bewoners. ​Krewerd is een klein dorp in het Noordoosten van het Groningen-gasveld. Net als veel andere dorpen in Noord-Groningen werd het dorp meerdere malen door aardbevingen getroffen. De bewoners en de gemeente bedachten zelf een plan hoe ze hier zo goed mogelijk als dorp uit zouden kunnen komen. Onderdeel van dit plan is een versnelde beoordelingsprocedure om de woningen te versterken. Krewerd is te zien als een pilotproject. Wanneer het project een succes wordt, kan het elders navolging krijgen. Daarom is het belangrijk de sociale gevolgen te monitoren.

Locatie: Online

(Start)datum: 2023

Soort: Webinar

Vorm: Individueel

Prijs: Kosteloos

Duur: Ongeveer 45 minuten

Sprekers
Ben van Rein

Aanbieder
Hanzehogeschool Groningen

Evaluatie

Bedankt voor het volgen van deze webinar, welke je werd aangeboden door HanzePro. Met deze webinar hebben we geprobeerd een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van je kennis en vaardigheden. HanzePro wil haar dienstverlening en de inhoud van haar activiteitenaanbod continu optimaliseren. We vinden je mening zeer waardevol en vragen je daarom na het volgen deze evaluatie in te vullen. Het invullen van deze vragenlijst vraagt circa vijf minuten van je tijd. Alvast hartelijk dank voor je medewerking.

Klik hier om de evaluatie in te vullen.

Geïnteresseerd in PowerPoint presentatie?

Bekijk hier de presentatie die bij de webinar gebruikt is, met o.a. doorlees- en kijktips en/of meer informatie over de onderwerpen die besproken zijn.

Aanmelden Nieuwsbrief