Je bent een hulpverlener en je hebt te maken met problematiek van cliënten binnen het aardbevingsgebied. Dit programma gaat over stress: wat doet stress en wat doet het met je, wat gebeurt er van binnen en hoe kun je zorgen dat het geen schadelijke effecten heeft?

Veel mensen hebben met aardbevingsproblematiek te maken en dat geeft stress. Is het niet door verzakkingen van het huis, dan wel door de onzekerheid óf en wanneer hier hulp of geld voor vrijkomt. Stress is alom aanwezig, en wordt daardoor niet meer zo snel herkend. Zo wordt stress langzaam een sluipmoordenaar. Daarom gaat dit programma over omgaan met stress. Wat doet het met je, wat gebeurt er van binnen en hoe kun je zorgen dat het geen schadelijke effecten heeft? Hoewel deze module bedoeld is om bewoners/cliënten te kunnen helpen is het ook op jezelf van toepassing.

Hoe te volgen?

Deze E-learning is voor de Aardbevingsacademie ontwikkeld door de Hanzehogeschool Groningen. Om toegang te krijgen tot de E-learning is het nodig om een Hanze account te activeren. Dit kan op twee manieren:

1. Heb je eerder een opleiding via de Hanzehogeschool gevolgd, stuur dan je geboortedatum en (meisjes)achternaam naar aardbevingsacademie@ggd.groningen.nl. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat je Hanze account opnieuw geactiveerd wordt.

2. Heb je geen opleiding gevolgd via de Hanzehogeschool, schrijf je dan in via onderstaande link.

E-learning Omgaan met stress

Na inschrijving ontvang je binnen twee tot vijf werkdagen een mail met inloggegevens. Met deze inloggegevens kun je inloggen op Blackboard, de digitale leeromgeving van de Hanzehogeschool Groningen.

Locatie: Online

(Start)datum: 2023

Soort: E-learning

Vorm: Individueel

Prijs: Kosteloos

Duur: 3 x 1 uur (tempo zelf te bepalen)

Sprekers
Anita Roelands

Aanbieder
Hanzehogeschool Groningen i.s.m. Roelands Coaching.

Aanmelden Nieuwsbrief