In deze webinar gaan Henderien Steenbeek (Lector Leren & Gedrag bij de Hanzehogeschool Groningen) & Elianne Zijlstra (Orthopedagoog bij de Rijksuniversiteit Groningen) met elkaar in gesprek over kansrijk opgroeien. Zij stellen gezamenlijk de vraag aan de orde: Wat houdt dat in en meer specifiek voor kinderen die opgroeien in het aardbevingsgebied? Daarna gaan ze in op de vraag: Wat doet wonen in het aardbevingsgebied met kinderen en sluiten ze af met tips voor educatieve professionals.

Locatie: Online

(Start)datum: 2023

Soort: Webinar

Vorm: Individueel

Prijs: Gratis

Duur: Ongeveer 45 minuten

Sprekers
Henderien Steenbeek & Elianne Zijlstra

Aanbieder
Hanzehogeschool Groningen

Evaluatie

Bedankt voor het volgen van deze webinar, welke je werd aangeboden door HanzePro. Met deze webinar hebben we geprobeerd een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van je kennis en vaardigheden. HanzePro wil haar dienstverlening en de inhoud van haar activiteitenaanbod continu optimaliseren. We vinden je mening zeer waardevol en vragen je daarom na het volgen deze evaluatie in te vullen. Het invullen van deze vragenlijst vraagt circa vijf minuten van je tijd. Alvast hartelijk dank voor je medewerking.

Klik hier om de evaluatie in te vullen.

Geïnteresseerd in PowerPoint presentatie?

Bekijk hier de presentatie die bij de webinar gebruikt is, met o.a. doorlees- en kijktips en/of meer informatie over de onderwerpen die besproken zijn.

Aanmelden Nieuwsbrief