Categories: Nieuwsarchief

by Redactie Aardbevings Academie

Share

Categories: Nieuwsarchief
geplaatst door Redactie Aardbevings Academie

Delen

Tijdens de plenaire opening gaat Rika Pot (Voormalig burgemeester aardbevingsgebied) in gesprek met Regina Bouius-Riemersma (Algemeen directeur Nationaal Coördinator Groningen), Suzan Wierenga (Directeur KUUB) en Merel Jonkheid (Woordvoerder Groninger Bodem Beweging). Er wordt gesproken over veiligheid, impact, bouw, de toekomst van de regio en het eisenpakket dat is opgehaald tijdens de themabijeenkomsten in de regio door Respect voor Groningen.

Vervolgens start het keuzeprogramma bestaande uit zes sessies. Moeite met kiezen? Geen zorgen, de sessies worden, na een heerlijke moaltied, herhaalt tijdens het tweede blok. Na een afsluiting van het Kenniscongres volgt een borrel.

Zie voor meer info: https://www.kennisplatformleefbaar.nl/kenniscongres-experiment-

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief